Royal Danish Fish tilbyder i webshoppen www.aalogco.dk 

et fint sortiment af røgede fisk og andre fiske specialiteter

 

 

Du får de fineste danske SES certificerede røgede ål og håndfileterede og håndskårene ålefileter af bedste råvare. Ål er dejlig rig på både det gode omega 3-fedt samt protein. Det er en delikat spise, der med sin unikke smag kan tilberedes på mange måder. Den er en vigtig del af den danske madkultur, en spise vi har nydt igen og igen igennem generationer. Vi er derfor mange, der stadig værner om ålen – både i naturen og i køkkenet.


Når du køber en ål hos os, udsættes 5 ål i naturen og vi genudsætter ca. 2.000.000 ål i naturen og dermed en af aktører som gøre allermest for genopbygning af den europæiske åle bestand.
Vi garanterer at ålene fra ÅL&CO er Sustaninable Eel Standard (SES) certificerede ål fra eget opdræt i Hanstholm. Vores ål fås i flere varianter – lige fra den traditionelt røgede ål til den indbydende japansk inspireret Kabayaki, som alle leveres pakket på køl, så de er nemme at gå til og servere til enhver lejlighed.

Vi tilstræber en høj ensartet kvalitet og den gode smag. Vores kvalitetskontrol er din garanti for at du får det bedste produkt hver gang du vælger vores varer.

 

 

 

ÅL

Du får de fineste danske SES certificerede røgede ål og håndfileterede og håndskårene ålefileter af bedste råvare.

Den er en vigtig del af den danske madkultur, en spise vi har nydt igen og igen igennem generationer. Vi er derfor mange, der stadig værner om ålen – både i naturen og i køkkenet.

 

 

FISK

Vi kan byde forskellige gode fisk, så du her kan vælge mellem en række klassikere fra fiskens domæne.

Prøv for eksempel vores håndpillede luksusrejer, der er nogle af de bedste man kan få – ellers vores utrolig lækre røgede laks, som er håndsaltet og derefter røget på gammeldags vis. Prøv også vores yderst smagfulde røgede ørredfileter og forskellige dejlige sild. 

 

DELIKATESSER

Ligesom vi synes, at ålen og alle de andre gode fisk er absolut uundværlige, er der også tilbehør, der er svært at leve uden.

Vi har samlet både det nødvendige – og særligt uimodståelige, der også hører sig til når vi samles ved bordet… den gode fiskefrikadelle, rød og sort stenbiderrogn og ikke mindst dansk snaps på porse fra Nationalpark Thy.

 

 

 

DanskEnglish
Novagraf A/S