UN Global Compact

23-06-2017

 

Royal Danish Fish Group har siden 2009 været aktiv medlem af UN GLOBAL COMPACT.

Global Compact er et initiativ til, hvorledes virksomheder kan bidrage til og håndtere arbejdet med ansvarlig virksomhedsførelse.

Global Compact er et værdisæt der opfordrer til opmærksomhed på, om man kan gøre lidt ekstra. Og gennem de organiserede Global Compact netværk kan man få yderligere inspiration til at forbedre sin virksomhed”, Mads Øvlisen, Formand for Global Compacts Advisory Group on Supply Chain. 

Global Compact er verdens største frivillige initiativ for virksomheders samfundsansvar med 8700 virksomheder og organisationer fra mere end 130 lande. Global Compact har til formål at fremme virksomheders samfundsansvar gennem tilslutning til et fælles universelt accepteret værdigrundlag bestående af 10 principper. Principperne er baseret på internationalt vedtagne konventioner inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljøbeskyttelse og korruptionsbekæmpelse. Dvs. det er disse områder en virksomhed skal forholde sig til, hvis den skal kunne demonstrere en ansvarlig virksomhedsførelse.

 

Her kan du læse vores ny rapport.

 

Link til UN Global Compact

DanskEnglish
Novagraf A/S