UN Global Compact rapport offentliggjort

14-07-2021

 

Vi er glæde for at vi igen kan bekræfte, at Royal Danish Fish Group A/S stadig gentager sin støtte til de 10 Principper for UN Global Compact inden for områderne menneskerettigheder, arbejde, miljø og Anti-korruption mht. de 17 verdensmål.

 

Global Compact Network Denmark (GCDK) er det lokale netværk for danske virksomheder og organisationer, der har tilsluttet sig FN’s Global Compact – verdens største frivillige initiativ for ansvarlige virksomheder.

Med afsæt i Global Compacts 10 principper inden for menneskerettighederarbejdstagerrettighederanti-korruption og miljø, samt de 17 verdensmål arbejder vi for at inspirere og facilitere danske virksomheders arbejde med samfundsansvar, som værdiskabende for både forretningen og samfundet.

Vores opgave er at facilitere videndeling mellem de danske Global Compact medlemmer og give dem inspiration og værktøjer på deres rejse og i arbejdet med bæredygtighed. Netværket arbejder desuden med FN’s Global Compact i New York og samarbejder med lokale søsternetværk i hele verden om at stille international ekspertise til rådighed for vores medlemmer.

Global Compact Netværk Denmark er med omkring 400 medlemmer, det største danske netværk for ansvarlige virksomheder. Netværket er virksomhedsdrevet men engagerer også civilsamfundet, offentlige institutioner og andre interessenter for at mobilisere flere virksomheder til at arbejde med forretningsdrevet samfundsansvar til gavn for både samfund og virksomheder. 

Du kan læse meget mere om Global Compact her

 

Her kan du læse vores ny rapport 2020-2021

 

DanskEnglish
Novagraf A/S